×

Ειδοποίηση

Παρακαλώ εισάγετε την διεύθυνση σας πρώτα

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εισάγετε τον αριθμό της δωροεπιταγής σας αν έχετε
Σημειώσεις και τυχόν παρατηρήσεις
Οροι χρήσης

Οροι χρήσης

Οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας μας που καταγράφονται εδώ, ισχύουν για οποιοδήποτε από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας εμφανίζεται σε ιστοσελίδες τρίτων. Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.

Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του \"Τροφόπολις\", με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου κι όσων αυτός περιέχει ανήκουν στο \"Τροφόπολις\" ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Κατέχουμε τα δικαιώματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών. Όλα τα εμπορικά σήματα και άλλη πνευματική ιδιοκτησία ανήκουν σε εμάς ή κατέχουμε άδεια για την απεικόνισή τους ή είναι ιδιοκτησία τρίτων οι οποίοι διαθέτουν προϊόντα προς πώληση στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, έκθεση, αποστολή ή διάδοση οποιουδήποτε μέρους της ιστοσελίδας χωρίς την έγγραφη έγκριση μας. Αν έχετε αμφιβολίες σχετικά με το τι επιτρέπετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το \"Τροφόπολις\" με κάποιον από τους προσφερόμενους τρόπους που αναφέρονται στη σελίδα Επικοινωνία.

Προσωπικά δεδομένα

Το \"Τροφόπολις\" εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Χρήση Εξωτερικού Υλικού

Δεν επιτρέπεται η χρήση της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να βλάψει ή να διακόψει την προβολή της. Δεν επιτρέπεται η χρήση της ιστοσελίδας για τη διαβίβαση ή αποστολή ιών. Η διάθεσή μας είναι να βρίσκεται διαρκώς διαθέσιμη η σελίδα όμως αυτό δεν εξαρτάται πάντα από εμάς και δεν είμαστε υπεύθυνοι σε περίπτωση που η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη.

Ιστοσελίδες τρίτων μερών

Το \"Τροφόπολις\", μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους. Aυτές οι ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Δε μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για τέτοιες ιστοσελίδες ούτε να εγγυηθούμε για αυτές. Παρέχουμε τους συνδέσμους επειδή νομίζουμε πως θα σας ενδιαφέρουν, όμως δεν τα παρακολουθούμε ή τα επικυρώνουμε

Αποστολές προϊόντων

Το \"Τροφόπολις\"μπορεί μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες στην πόλη της Θεσσαλονίκης και πολλές περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης. Σε κάθε περίπτωση ενημερωθείτε από τον παρόν διαδικτυακό τόπο για τις διαθέσιμες περιοχές αποστολής. Οι αποστολές παραγγελιών αφορούν αγορές μεγαλύτερες των 40 ευρώ και είναι δωρεάν. Αν η παραγγελία σας δεν συμπληρώνει το παραπάνω όριο, δεν μπορεί να εκτελεσθεί. Για όλες τις διαθέσιμες περιοχές αποστολής των παραγγελιών δεν υπάρχει η παραμικρή επιβάρυνση. Η αποστολή γίνεται με την ταχυμεταφορά ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ (?)
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων συνήθως σε 1-5 εργάσιμες μέρες. 
Οι παραγγελίες για είδη τα οποία βρίσκονται σε προσφορά θα εκτελούνται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.) το \"Τροφόπολις\" θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της

Τιμές προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 23% και τον φόρο πολυτελείας. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το \"Τροφόπολις\", επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, το ποσό της μηνιαίας δόσης είναι η διαίρεση της τιμής του προϊόντος με τον αριθμό των δόσεων που εσείς επιλέξατε, χωρίς κανέναν επιπλέον τόκο

Υπαναχώρηση, επιστροφές και αλλαγές προϊόντων

(εξαρτάται από το τι θέλουμε σαν πολιτική. Ακολουθεί ένα παράδειγμα)

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε και να ζητήσετε την αλλαγή με άλλο προιόν ή προιόντα μέχρι το ύψος του τιμήματος που έχετε καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε μέσα σε πέντε(5) ημέρες από την παραλαβεί του προιόντος σε περίπτωση που είναι ελλατωματικά. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που παραλάβετε συνοδεύονται από τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση της είτε τηλεφωνικά είτε με φαξ ή email.Στην περίπτωση αυτή η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός τριάντα(30) ημερών σε προσωπικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε ή στην πιστωτική κάρτα που κάνατε την αγορά. Μετά την παρέλευση των 10 ημερών, υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το ωρολόι σας, κάθε μορφής πρόβλημα που τυχόν προκύψει.

(kai to ti anaferoyme stis odigies agoras)

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να προσθαφαιρέσετε προϊόντα στην παραγγελία σας μέχρι τις 17:00 της προηγούμενης ημέρας από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας σας (εκτός των ως άνω κατηγοριών προϊόντων). Αν κατά τη διάρκεια της ορισμένης ημέρας παράδοσης της παραγγελίας σας επιθυμείτε να αλλάξετε την ώρα και την ημέρα παράδοσής της θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 3 ώρες πριν την ορισμένη ώρα παράδοσης στο τηλέφωνο 2392021240.

Τερματισμός λειτουργίας της ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών

Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή να αφαιρέσουμε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες με άμεση εφαρμογή και οποιαδήποτε ώρα, όπως για παράδειγμα σε περίπτωση νομικής αλλαγής η οποία περιορίζει τη δυνατότητα παροχής της ιστοσελίδας από εμάς ή σε περίπτωση τεχνικών δυσκολιών πέρα από τον έλεγχό μας.

Περιορισμός Ευθύνης

Το \"Τροφόπολις\" έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο: δε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα χρώματα στις φωτογραφίες μας θα αποδοθούν σωστά σε διαφορετικές οθόνες. Οι διαστάσεις των προϊόντων είναι τέτοιες ώστε να απεικονίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια στο σχήμα τους και μια κατά προσέγγιση εικόνα του μεγέθους τους, αλλά δεν προβάλλονται στις πραγματικές τους διαστάσεις. Ο δικτυακός τόπος δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο κι ενδέχεται να περιέχει σφάλματα. Δεν φέρουμε ευθύνη για την απώλεια ή αλλοίωση σαν αποτέλεσμα της «παραγγελίας μέσω διαδικτύου» υπηρεσίας μας ή για αγαθά που παρέχονται από αυτή εξαιρουμένων όσων ορίζονται εκ νόμου, ακόμη κι αν είχε υποπέσει στην αντίληψή μας η πιθανότητα αυτή. Το \"Τροφόπολις\" είναι υπεύθυνο για την ποιότητα των προϊόντων του και τυχόν ψευδούς απεικόνισης με σκοπό την οικονομική απάτη

Ιδιοκτησία – σήματα (δν ξέρω αν είναι απαραίτητο)

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου και το λογότυπο \"Τροφόπολις\" είναι ιδιοκτησία της εταιρείας

Αλατσ......
Οδός αριθ
Περαία - Θεσσαλονικη
ΑΦΜ 11111111

Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα δυκτιακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους. 

Αλλαγές στους Όρους Χρήσης και Προϋποθέσεων

Το \"Τροφόπολις\" διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ισχύον δίκαιο (δν ξέρω αν είναι απαραίτητο)

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του \"Τροφόπολις\", διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση